Πόσα κιλά πήρε η Ολίβια Κόλμαν για να παίξει στο The Favourite του Λάνθιμου - iefimerida.gr

Πόσα κιλά πήρε η Ολίβια Κόλμαν για να παίξει στο The Favourite του Λάνθιμου

Η Ολίβια Κόλμαν στο The Favourite
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου, με 10 υποψηφιότητες, θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί των Οσκαρ 2019.

Το The Favourite είναι υποψήφιο σε όλες τις βασικές κατηγορίες (με εξαίρεση αυτές των ανδρών) και μάλιστα σπάει και ρεκόρ, αφού και οι τρεις πρωταγωνίστριές του είναι υποψήφιες για Οσκαρ.

Πώς γίνεται αυτό; Στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου είναι υποψήφιες οι δύο πρωταγωνίστριες του Γιώργου Λάνθιμου (Εμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις) και στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου είναι υποψήφια για το χρυσό αγαλματίδιο η Ολίβια Κόλμαν η οποία στο The Favourite υποδύεται τη βασίλισσα Ανν.

Οπως φαίνεται και από το τρέιλερ, η βασίλισσα Ανν στο The Favourite τα είχε τα κιλάκια της. Η εικόνα της Ολίβια Κόλμαν στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου δεν φέρνει σε τίποτα με αυτή που έχει σήμερα.

Η Ολίβια Κόλμαν στην ταινία The Favourite.
Η Ολίβια Κόλμαν στις αρχές αυτού του μήνα, φανερά αδυνατισμένη σε σχέση με την ταινία.

Και όλοι λοιπόν απορούν πόσα κιλά χρειάστηκε να πάρει η Βρετανή ηθοποιός για να μπορέσει να γίνει πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου;

Την απάντηση την έχει δώσει μόνη της: 15 κιλά. Η Βικτόρια Κόλμαν έχει εξηγήσει ότι η διαδικασία να βάλει τα 15 αυτά κιλά ήταν σχετικά εύκολη και το έκανε χωρίς να ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη τακτική. Το μόνο που έκανε, όπως είπε, ήταν να τρώει τριπλάσιες ποσότητες φαγητού, κάτι που ήταν «αρκετά διασκεδαστικό». «Πέρασα αρκετούς μήνες τρώγοντας, πράγμα που ήταν ευχάριστο, αλλά μετά έγινε αρκετά καταθλιπτικό. Γιατί είναι εύκολο να πάρεις βάρος αλλά, Χριστέ μου, πολύ δύσκολο να το χάσεις! Δεν κοιμόμουν πολύ καλά και ένιωθα ότι δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση», εξήγησε. «Παρόλο που το έπαιρνα βάρος για κάποιο σκοπό, και είχε πλάκα να λέω ‘ναι’ σε όλα, δεν ένιωθα ότι είχα την ίδια ενέργεια με παλιά και τα γόνατά μου πονούσαν», εξήγησε.

Όπως αποκάλυψε, χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να χάσει το βάρος. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πλέον έχει χάσει την όρεξή της για γλυκό. «Είμαι από τη φύση μου προγραμματισμένη να κοιτάω κεκάκια», είπε στη συνέντευξή της γελώντας.

Η Βικτόρια Κόλμαν στο The Favourite:

Πόσα κιλά πήρε η Ολίβια Κόλμαν για να παίξει στο The Favourite του Λάνθιμου | iefimerida.gr 2
Πόσα κιλά πήρε η Ολίβια Κόλμαν για να παίξει στο The Favourite του Λάνθιμου | iefimerida.gr 3

Και στις αρχές αυτού του μήνα:

Η εικόνα της στις αρχές Ιανουαρίου δεν θύμιζε σε τίποτα την τροφαντή βασίλισσα Ανν.
Η διαδικασία για την απώλεια των 15 κιλών, όπως έχει παραδεχθεί η Βικτόρια Κόλμαν, δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία.
Με τις συμπρωταγωνίστριές της στο The Favourite, Εμμα Στόουν αριστερά και Ρέιτσελ Βάις δεξιά.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ