Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τον χωρισμό -«Χωρίζεις και ξαφνικά σε λιθοβολούν» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τον χωρισμό -«Χωρίζεις και ξαφνικά σε λιθοβολούν» [βίντεο]

Κατερίνα Καινουργιου- Νάσος Αναστασόπουλος/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον χωρισμό της με έμμεσα σχόλια μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Το Σαββατοκύριακο είχε προηγηθεί μία φωτογραφία του Χάρη Σιανίδι όπου πόζαρε η Κατερίνα Καινούργιου και είχε γράψει...«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις 26 Ιαν, 2019 στις 11:28 πμ PST

Σήμερα, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας έναν άλλον χωρισμό αυτό της Νικολέττα Ράλλη και του Γιώργου Μαυρίδη, η παρουσιάστρια σχολίασε στην εκπομπή της τον δικό της χωρισμό.

«Παιδιά δεν το ορίζεις, όταν είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος, λες θα βάλω καμία φωτογραφία και τι έγινε. Πάντα όταν ξεκινάς μία σχέση, το βιώνω και εγώ τώρα δεν λες “αα και τι ήθελα και πάλι χώρισα…”. Όταν ξεκινάς μία σχέση, σκέφτεσαι ότι αυτή η σχέση θα είναι για πάντα, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα προχωρήσω και θα κάνω οικογένεια. Και όταν λες ότι χώρισες, ξαφνικά σε λιθοβολούν! Εγώ ταξίδεψα στο Παρίσι, το λατρεύω και ας είναι γκαντέμικο. Εντάξει τέλος πάντων, δεν θα…», ανέφερε η παρουσιάστρια επιεβαιώνοντας τα όσα λέγονται αυτό τον καιρός για τον χωρισμό της με τον Νάσο Αναστασόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ