Ο άλλος Χάρι, μετά τον γάμο με τη Μέγκαν Μαρκλ: Οξύθυμος, νευρικός, χωρίς φίλους - iefimerida.gr

Ο άλλος Χάρι, μετά τον γάμο με τη Μέγκαν Μαρκλ: Οξύθυμος, νευρικός, χωρίς φίλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει αλλάξει 1.000% τον πρίγκιπα Χάρι. Και όχι μόνο ως προς τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση, το ποτό και τις καταχρήσεις αλλά και στη συμπεριφορά του.

Πρώην βασιλικός βιογράφος, ο δημοσιογραφίας Ντουνκάν Λαρκόμπ, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει γίνει σαφέστατα πιο συντηρητικός μετά το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Επίσης, έχει γίνει πιο γκρινιάρης με το προσωπικό του παλατιού.

Μιλώντας στη New York Post, ο Λαρκόμπ εξήγησε ότι το να εργάζεσαι για τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο άλλος Χάρι, μετά τον γάμο με τη Μέγκαν Μαρκλ: Οξύθυμος, νευρικός, χωρίς φίλους | iefimerida.gr 0

«Το προσωπικό του πρίγκιπα Χάρι πάντα πίστευε ότι ήταν φανταστικός, αλλά και οι δυο μαζί (ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ) είναι απλά πολύ συντηρητικοί».

Ο Λαρκόμπ υποστήριξε ακόμη ότι έχει κόψει τα πολλά πολλά με τους φίλους του και είναι αρκετά απομονωμένος. «Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πάντα πολύ παθιασμένος με τους φίλους του και τώρα όλο αυτό μοιάζει τόσο ξένο».

Ο βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει ότι οι αναφορές για καβγάδες μεταξύ της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ φυσικά και έχουν βάση.

«Το παλάτι έχει διαψεύσει κάποια περιστατικά αλλά οχι όλα».

Ο Λαρκόμπ υποστήριξε ακόμη ότι ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υπερασπίζονται πιστά τις συζύγους τους και ότι για αυτό ο πρίγκιπας Χάρι καβγάδισε με τον αδελφό του Γουίλιαμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ