Αγγελική Ηλιάδη: Εγχειρίστηκε για όγκο -Το μήνυμα αισιοδοξίας που πόσταρε [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Εγχειρίστηκε για όγκο -Το μήνυμα αισιοδοξίας που πόσταρε [εικόνες]

Η Αγγελική Ηλιάδη (Φωτογραφία: NDP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της είχε πριν από λίγες ημέρες, η Αγγελική Ηλιάδη.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε, καθώς αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια διαγνώστηκε με όγκο και προχώρησε στην αφαίρεσή του. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα η Αγγελική Ηλιάδη αναρρώνει.

Μετά το εξιτήριο, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια selfie της, γράφοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου Μαρία Φιωτάκη και σε όλους τους υπέροχους γιατρούς στο Ιασώ. Τέλος καλό!».

Αγγελική Ηλιάδη: Εγχειρίστηκε για όγκο -Το μήνυμα αισιοδοξίας που πόσταρε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη δεύτερη ανάρτηση που έκανε, αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε, οι οποίες ευτυχώς είχαν αίσιο τέλος.

«Όταν ακούς για όγκο, η πρώτη σκέψη είναι… δεν είναι, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς γιατί σε καταβάλει ο φόβος για το χειρότερο. Χιλιάδες γυναίκες το έχουν περάσει και θα το περάσουν και σίγουρα θα το ξαναπεράσουν! Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα του κόσμου, τα πιο γενναία.

Είμαστε πολύ ξεχωριστές! Να το θυμάστε κορίτσια μου ότι κι αν προκύψει στο μέλλον, τα πάντα ξεπερνιούνται! Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τα μηνύματά σας. Να θυμάστε στα δύσκολα μια προσευχή και ελπίδα είναι η πιο ισχυρή βοήθεια για τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και για να βοηθήσουμε τους άλλους. Σας αγαπώ πολύ».

Αγγελική Ηλιάδη: Εγχειρίστηκε για όγκο -Το μήνυμα αισιοδοξίας που πόσταρε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ