Νέα αδιαθεσία για τον νέο αρχηγό ΓΕΣ -Αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής αρχηγού ΓΕΕΘΑ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα αδιαθεσία για τον νέο αρχηγό ΓΕΣ -Αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής αρχηγού ΓΕΕΘΑ [εικόνες & βίντεο]

Ο Γεώργιος Καμπάς/ Φωτογραφία: ΑΠΕ- ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιαθεσία αισθάνθηκε και αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ μιλούσε ο παραδίδων Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ε. Αποστολάκης, ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς.

Ο κ. Καμπάς μόλις χθες εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, όπου νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο, μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του.

Παρότι επέστρεψε άμεσα στα καθήκοντά του και σήμερα βρισκόταν στην τελετή τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΓΕΕΘΑ, δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, με τη βοήθεια στελεχών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων οδηγήθηκε σε παρακείμενο κτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά - και αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή- ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς επέστρεψε στο χώρο που διεξαγόταν η παράδοση-παραλαβή, σε καλύτερη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ.Καμπάς το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και νωρίς το Σάββατο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και επέστρεψε στο σπίτι του.

Δείτε φωτογραφία από την σημερινή τελετή παράδοσης-παραλαβής με τον Γεώργιο Καμπά δεύτερο από αριστερά:

Νέα αδιαθεσία για τον νέο αρχηγό ΓΕΣ -Αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής αρχηγού ΓΕΕΘΑ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δείτε τον Γεώργιο Καμπά στην σημερινή τελετή:

Νέα αδιαθεσία για τον νέο αρχηγό ΓΕΣ -Αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής αρχηγού ΓΕΕΘΑ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Δείτε το βίντεο από το onalert κατά την στιγμή της αποχώρησης του υποβασταζόμενος από την τελετή:

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός ΓΕΣ προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.

Ποιός είναι ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983 ως ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξιωματικών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματία». Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Διοικητού Πυροβολαρχίας, Αξιωματικού Επιχειρήσεων και Διοικητού Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καμπάς αρχηγός ΓΕΣ αδιαθεσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ