Προσωρινά κρατούμενος ο Αλβανός και για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο - iefimerida.gr

Προσωρινά κρατούμενος ο Αλβανός και για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο

Ο 19χρονος Αλβανός/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, η απολογία του 19χρονου Αλβανού, κατηγορούμενου μαζί τον 20χρονο Ροδίτη, για τη δολοφονία και τον βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Σήμερα, ο 19χρονος Αλβανός, απολογήθηκε για το αδίκημα του βιασμού από κοινού με τον 23χρονο Ρομά, μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, στη Ρόδο.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του και υποστήριξε ότι δεν είχε επαφή με την 19χρονη κοπέλα, ενώ έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στον ανακριτή από την πίσω πόρτα και κάτω από άκρα μυστικότητα, υπό τον φόβο λιντσαρίσματος.

Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε εκ νέου προσωρινά κρατούμενος και για τον βιασμό της 19χρονης.

Επίσης, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται κι εκείνος για τον βιασμό της 19χρονης, αναμένεται να ζητήσει να κάνει χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου λόγω του ότι πάσχει -σύμφωνα με εξετάσεις που έχει προσκομίσει- από ψυχική νόσο και θα ζητήσει να μπει σε ίδρυμα ή να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο ίδιος περιμένει τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να υποβάλλει το αίτημα του στις αρχές.

Οι αρχές της Ρόδου έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο μαρτυρίες απο κοπέλες που έχουν και αυτές ισχυριστεί ότι έχουν πέσει θύματα κάποιων εκ των κατηγορουμένων αλλά δεν έχουν τις καταθέσεις τους και ζητούν, όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει ενόρκως.
Επίσης οι αρχές μετα τους κωδικούς που έχουν πλέον στα χέρια τους αλλά και το pin του κινητού, αναμένεται να εξετάσουν το laptop toy προφυλακισμένoy 19χρονου για την υπόθεση Τοπαλούδη και να αντλήσουν νέα σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητα του αλλά και το εαν επικοινωνούσε με άλλα κορίτσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ