«Ποια είναι» -Ενα επιτραπέζιο παιχνίδι από ξύλο σημύδας για να μάθουν τα παιδιά τις πιο σημαντικές γυναίκες της ιστορίας - iefimerida.gr

«Ποια είναι» -Ενα επιτραπέζιο παιχνίδι από ξύλο σημύδας για να μάθουν τα παιδιά τις πιο σημαντικές γυναίκες της ιστορίας

Το επιτραπέζιο «Who is she». Φωτογραφία: Kickstarter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυτό το ολοκαίνουργιο παιχνίδι που έχει ήδη λατρέψει το διαδίκτυο δεν θα βρεις αστέρες της τηλεόρασης και μοντέλα.

Ούτε γυναίκες που προσπαθούν να αποσπάσουν εφήμερη δόξα. Κυρίως δεν θα βρεις ινφλουένσερς και γυναίκες να ποζάρουν για μια σέλφι.

Στην ολοκαίνουργια έκδοση του Guess Who, η οποία ονομάζεται πλέον Who is she, Η Πολωνή σχεδιάστρια, Zuzia Kozerska είχε ένα όραμα.

Μέσα από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι να μάθουν τα παιδιά τις σπουδαίες γυναίκες της ιστορίας. Σχεδίασε λοιπόν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι από ξύλο σημύδας, που μοιάζει με μικρό έργο τέχνης.

28 γυναίκες. Ζωγράφοι, αθλήτριες, νομπελίστες, πιλότοι, αστροναύτες... Γυναίκες με σπουδαία επιτεύγματα, που έμειναν στην ιστορία γι' αυτά.

Για καθεμία υπάρχει μια ξύλινη κάρτα με ένα μικρό έξυπνο βιογραφικό.

Το παιχνίδι έχει κανόνες. Δεν υπάρχουν ερωτήσεις του στιλ «Φοράει γυαλιά;», «Έχει μαύρα μαλλιά;»...

Δείτε το υπέροχο παιχνίδι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ