SAG Awards: Τα πιο καυτά ντεκολτέ – Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς τις έσκισε όλες [εικόνες] - iefimerida.gr

SAG Awards: Τα πιο καυτά ντεκολτέ – Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς τις έσκισε όλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απονομή των βραβείων SAG ήταν χθες το βράδυ, ο προάγγελος των Όσκαρ και όλοι οι διάσημοι έλαμψαν για άλλη μία φορά με τις παρουσίες τους.

H Lady Gaga με τουαλέτα Dior
Το φόρεμα της Lady Gaga παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Η απονομή των βραβείων έγινε στο Λος Άντζελες στην αίθουσα Shrine Auditorium & Expo Hall και όλες φόρεσαν τις καλύτερες τουαλέτες τους κάποιες εκ των οποίων ήταν πολύ αποκαλυπτικές. Η Lady Gaga, φρόντισε να συγκεντρώσει για άλλη μία φορά τα βλέμματα όλων επάνω της. Επέλεξε να φορέσει μια λευκή τουαλέτα Dior Haute Couture με ένα βαθύ ντεκολτέ και ένα μεγάλο σκίσιμο στο κάτω μέρος που έφτανε μέχρι τον μηρό. Το φόρεμά της μάλιστα είναι πολύ καινούριο καθώς παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού την περασμένη Δευτέρα.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δίνει μαθήματα στυλ

Πάντως η Lady Gaga δεν ήταν η μόνη. Αποκαλυπτικές εμφανίσεις έκαναν επίσης και οι Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η Μάργκο Ρόμπι και η Ρόμπιν Ράιτ.

Η Μαργκό Ρόμπι

Συγκεκριμένα, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, επέλεξε επίσης ένα μπλε σκούρο φόρεμα με παγέτες του οίκου Zuhair Murad, με πολύ βαθύ ντεκολτέ και ένα μεγάλο σχίσιμο στο μηρό.

Η Ρόμπιν Ράιτ

Το φόρεμα της 49χρονης ηθοποιού είχε μακριά μανίκια με δαντέλα και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα Christian Louboutin, κοσμήματα Chopard και clutch Jimmy Choo.

Η Άντζελα Μπάσετ

Η Μαργκό Ρόμπι, από την άλλη, φόρεσε ένα στενό, λευκό και χρυσό ριγέ φόρεμα Chanel, που τόνιζε το υπέροχο κορμί της και ήταν και αυτό, πολύ αποκαλυπτικό στο στήθος.

Η Μπέτι Γκίλπιν

Η Ρόμπιν Ράιτ επέλεξε, με την σειρά της, ένα επίσης μπλε σκούρο φόρεμα σαν την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με παρόμοιο ντεκολτέ του οίκου Oscar de la Renta και το συνδύασε με πέδιλα Jimmy Choo.

Η Σούζαν Κέλεσι Γουάτσον

Κι επειδή μάλλον το θέμα ήταν το βαθύ ντεκολτέ, φαίνεται πως πολλές ακολούθησαν την εντολή. Μεταξύ αυτών οι: Άντζελα Μπάσετ, Μπέτι Γκίλπιν, Σούζαν Κέλεσι Γουάτσον, Σοφία Χάμπλινγκ, Λουπίτα Νιόγκο, Μαντλίν Μπρούερ, Πατρίσια Αρκέτ και Σοφία Μπους.

Η Λουπίτα Νιόγκο
Η Σοφία Μπους
Η Σοφία Χάμπλιτζ
Η Πατρίσια Αρκέτ
Η Μαντλίν Μπρούερ

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ