Τρίχρονος χάθηκε δυο μέρες σε δάσος και λέει ότι τον έσωσε μια... αρκούδα - iefimerida.gr

Τρίχρονος χάθηκε δυο μέρες σε δάσος και λέει ότι τον έσωσε μια... αρκούδα

Μια μαύρη αρκούδα φέρεται να κρατούσε συντροφιά στο αγοράκι (Φωτογραφία αρχείου: US Forestry Service)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν τα αυτιά τους οι διασώστες, όταν το τρίχρονο αγοράκι που εντόπισαν σε δασώδη περιοχή στη Βόρεια Καρολίνα με το θερμόμετρο κάτω απ’ το μηδέν δύο μέρες μετά την εξαφάνισή του, τους είπε ότι επέζησε με τη βοήθεια μιας.... φιλικής αρκούδας.

Τον βρήκαν μετά από αγωνιώδη αναζήτηση μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους, βρεγμένο μέχρι το κόκκαλο και παγωμένο, αλλά ζωντανό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, και ο μικρός Κέισι Χάθαγουεϊ «είπε ότι είχε έναν φίλο στο δάσος, μια αρκούδα που ήταν μαζί του», όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Κρέιβεν, Τσιπ Χιουζ.

Τα ίδια επανέλαβε το παιδί και στους δικούς του. «Είπε ότι ήταν με μια αρκούδα επί δύο ημέρες», έγραψε η θεία του, Μπριάνα Χάθαγουεϊ στο Facebook. «Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο να τον προστατέψει. Συμβαίνουν και θαύματα».

Το αγοράκι έπαιζε με άλλα δύο παιδιά στην πίσω αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του, αλλά δεν επέστρεψε μαζί τους, όταν χάθηκε την περασμένη Τρίτη. Mε τον υδράργυρο κάτω από το μηδέν και καθώς το παιδί δεν φορούσε ιδιαίτερα ζεστά ρούχα οι Αρχές σήμαναν συναγερμό και αμέσως ξεκίνησε έρευνα με τη συμμετοχή ελικοπτέρων, drone, ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, δυτών και εκατοντάδων εθελοντών, αλλά την Πέμπτη η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που δόθηκε εντολή στους εθελοντές να αποχωρήσουν από την έρευνα. Τελικά κάποιος ανέφερε ότι άκουσε κλάμματα παιδιού μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους κι έτσι εντόπισαν οι διασώστες τον μικρό Κέισι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ αρκούδα βόρεια Καρολίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ