Πάτρα: Πυροβόλησε επιχειρηματία επειδή ζήτησε από εργαζόμενη να επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων - iefimerida.gr

Πάτρα: Πυροβόλησε επιχειρηματία επειδή ζήτησε από εργαζόμενη να επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων

Ζήτησε από εργαζόμενη να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων (Φάκελος με χρήματα-φωτο αρχείο: eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση τραυματισμού ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης στο κεφάλι από πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο, την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση, από την οποία το θύμα – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα και στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας – απαιτούσε να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο της είχε καταβάλει.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στην επιχείρηση του θύματος προκειμένου να λήξει το θέμα και να ζητήσει από τον εργοδότη της να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως συμφώνησε μαζί του, να υπογράψει την οικειοθελή αποχώρηση της από την επιχείρηση, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πλευρά του φερόμενου ως θύτη, όταν επετεύχθη συμφωνία, ο ιδιοκτήτης άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί, να μεταβεί στο σπίτι του, να πάρει το αεροβόλο όπλο και να επιστρέψει στην επιχείρηση όπου και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τραυματισμένος στο αυτί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως και άλλες υποθέσεις εργαζομένων στη συγκεκριμένη επιχείρηση που απασχολούν τόσο το Εργατικό Κέντρο όσο και την Επιθεώρηση Εργασίας. Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι καταγγέλλουν, ότι τους ζητάνε να επιστρέψουν τα χρήματα από το δώρο Χριστουγέννων που τους κατεβλήθη, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις οφειλών καταβολής μισθοδοσίας που φτάνουν τους δύο και τρεις μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ