Ποιος ήταν ο τρίτος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού -Πώς συνδέεται με τη δολοφονία γνωστού δικηγόρου - iefimerida.gr

Ποιος ήταν ο τρίτος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού -Πώς συνδέεται με τη δολοφονία γνωστού δικηγόρου

Κάμερες και φύλακες στις φυλακές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις νεκροί κρατούμενοι μέσα σε 10 ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, με τον τελευταίο να εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς προσέφερε καταφύγιο στους εκτελεστές.

Τον Οκτώβριο του 2017 είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο σπίτι του στην Καλλιθέα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν το παιδί για όλα τα θελήματα του γραφείου ενοικιάσεως εκτελεστών κάθε τύπου μέσα και έξω από τις φυλακές.
Βάσει των ενδείξεων που υπάρχουν ο 34χρονος έχασε τη ζωή του από χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του οφείλεται στη χρήση ή σε δηλητηρίαση.

Ο οπλισμός και οι αστυνομικές στολές

Ο 34χρονος φέρεται να είχε στενές επαφές με τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής ομάδας και του Αρμπέρ Μπάκο του μακελάρη του Μικρολίμανου που πρόσφατα σφαγιάστηκε μέσα στις φυλακές με 50 μαχαιριές.

Μάλιστα κατά τη σύλληψή του στο σπίτι του είχαν βρεθεί βαρύς οπλισμός και αστυνομικές στολές τις οποίες σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ θα χρησιμοποιούσαν για την απόδραση κατηγορουμένου για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας άλλου δικηγόρου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το 2014.

Βάσει του σχεδίου ένα από τα αρχηγικά μέλη θα προφασιζόταν ασθένεια και κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο οι συνεργοί του ντυμένοι αστυνομικοί θα τους απελευθέρωναν χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ