Το φοβερό γκολ του Τάσου Δώνη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου [βίντεο] - iefimerida.gr

Το φοβερό γκολ του Τάσου Δώνη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκολάρα από τον Τάσο Δώνη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Ασύλληπτο γκολ πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Στουτγκάρδη για την Μπουντεσλίγκα πέτυχε ο Τάσος Δώνης. Ο Έλληνας επιθετικός, που είχε σκοράρει και πέρυσι στο Μόναχο στην αντίστοιχη αναμέτρηση, έκανε το 1-1 με ένα γκολ που έκανε ακόμα και τους φίλους της Μπάγερν να τον χειροκροτήσουν.

Σε ένα διώξιμο από μακριά ο Δώνης κατέβασε πανέμορφα τη μπάλα και έξω από την περιοχή εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Νόιερ ο οποίος παρά την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Το τέρμα πάντως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αποφύγουν οι Σουηβοί την ήττα, με την ομάδα του Νίκο Κόβατς να βρίσκει στο δεύτερο ημίχρονο το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Γκέντνερ (αυτογκόλ στο 56'), Γκορέτσκα (71') και Λεβαντόβσκι (84') και να επικρατεί με 4-1 στο φινάλε, πλησιάζοντας έτσι σε απόσταση έξι πόντων την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Δείτε το γκολ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ