Η θεαματική άνοδος και πτώση της νεαρότερης δισεκατομμυριούχου - iefimerida.gr

Η θεαματική άνοδος και πτώση της νεαρότερης δισεκατομμυριούχου

Σε ηλικία μόλις 19 ετών η Ελίζαμπεθ Χολμς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία μόλις 19 ετών η Ελίζαμπεθ Χολμς, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της επιτυχίας με μια από τις πλέον υποσχόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις της Σίλικον Βάλεϊ.

Η Theranos μια εταιρεία αιματολογικών εξετάσεων, ήταν μία επαναστατική ιδέα που και η Χολμς θεωρούνταν μια γυναίκα – ιδιοφυΐα, ο θηλυκός, Στηβ Τζομπς. Η Χολμς γνώρισε τεράστια επιτυχία και κατάφερε να γίνει πολύ γρήγορα η νεαρότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στην ιστορία. Όλα αυτά όμως χάθηκαν εξίσου γρήγορα καθώς ελλείψεις, ανακρίβειες και πολλά άλλα προβλήματα στην εταιρία αποκάλυψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά με την Theranos. Διαβάστε στο economistas.gr την διαδρομή της Χολμπς, από παιδί θαύμα σε φιλόδοξη φοιτήτρια του Στάνφορντ που παράτησε τις σπουδές της, ξεκίνησε μία εταιρεία, κατάφερε να γίνει η νεαρότερη δισεκατομμυριούχος αλλά τελικά βρέθηκε κατηγορούμενη για απάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ