Λήξη συναγερμού για το δεύτερο φράγμα στη Βραζιλία -Δεν κινδυνεύει να υποχωρήσει - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού για το δεύτερο φράγμα στη Βραζιλία -Δεν κινδυνεύει να υποχωρήσει

Φράγμα στην Βραζιλία/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα δεύτερο φράγμα σε συγκρότημα εξόρυξης σιδηρομεταλλεύματος του κολοσσού Vale SA στην περιοχή Μπρουματζίνιου της νοτιοανατολικής Βραζιλίας δεν κινδυνεύει πια να διαρραγεί, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της πολιτείας Μίνας Ζεράις.

Οι δηλώσεις τους Ζεράις έγιναν μετά τη θραύση παρακείμενου φράγματος την Παρασκευή κατά την οποία τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες φέρονται ως αγνοούμενοι.

Ο εκπρόσωπος Φλάβιο Γκοντίνο δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι οι αρχές ακύρωσαν την εκκένωση της πόλης Μπρουματζίνιου, όπου βρίσκεται το μεταλλείο. Είπε ότι οι επιχειρήσεις έρευνας θα επαναληφθούν για τον εντοπισμό των ανθρώπων η τύχη των οποίων αγνοείται μετά την κατάρρευση του φράγματος τελμάτων του ορυχείου Κορέτζο ντου Φεϊζάου την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία φράγμα υποχώρηση κίνδυνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ