BEEF AND REEF

Το πρώτο Beef n’ Reef εστιατόριο στην Ελλάδα είναι γεγονός -Με ανατρεπτικούς συνδυασμούς κρέατος και ψαριών

Μοσχαράκι με την υπογραφή Βeef n' Reef/ Φωτογραφία: Βeef n' Reef
Μοσχαράκι με την υπογραφή Βeef n' Reef/ Φωτογραφία: Βeef n' Reef

«Βeef n’ Reef»: ο όρος αναφέρεται σε μια πρωτοποριακή γαστρονομική τάση που συνδυάζει ψάρι και κρέας στο ίδιο πιάτο και εδώ και χρόνια, είναι αρκετά διαδεδομένη στην Ευρώπη.

Η λογική του «Beef n’ Reef» έφτασε και στην Ελλάδα και το πρώτο εστιατόριο είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Τραϊτοράκης, αν και ήξερε ότι το κοινό, στην πλειοψηφία του, είναι διστακτικό στις πρωτότυπες γεύσεις, πήρε το ρίσκο να ανοίξει το εστιατόριο στο Ηράκλειο.

O σεφ του μαγαζιού, Ευάγγελος Τσιμένης, έχοντας ασχοληθεί χρόνια με την ιταλική γαστρονομία, έφτιαξε τις συνταγές μετά από πολλαπλούς πειραματισμούς.

Είναι ανοιχτός σε προτάσεις κι αν του ζητήσετε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό θα στρωθεί στη δουλειά για τον ετοιμάσει.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το Beef n' Reef, στο bovary.gr. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.