Φρικτό τροχαίο στην Ποσειδώνος με 2 νεκρούς και 2 σοβαρά τραυματίες - iefimerida.gr

Φρικτό τροχαίο στην Ποσειδώνος με 2 νεκρούς και 2 σοβαρά τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα φρικτό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 20:00 του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος και διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, σχεδόν μπροστά στο ξενοδοχείο Palace στην Γλυφάδα.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μια μηχανή με δύο αναβάτες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Νεκροί είναι οι αναβάτες της μηχανής.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά. Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του ενός χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ο πρώτος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και ο δεύτερος στο Τζάννειο ενώ οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες. Χαρακτιριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι τόσο η μηχανή όσο και το αυτοκίνητο διαλύθηκαν.

Η παραλιακή έκλεισε και στα δύο ρεύματα για αρκετή ώρα. Η κίνηση αποκατάσταθηκε στις 21:10 το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ