Εμφραγμα υπέστη ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς - iefimerida.gr

Εμφραγμα υπέστη ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς

Γεώργιος Καμπάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Ο κ. Καμπάς, λίγες ώρες αφού επελέγη από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας ως αρχηγός ΓΕΣ, ένιωσε ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση Stent (μπαλονάκι). Η υγεία του βελτιώνεται και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ, «το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Λόγω της εξέλιξης αυτής με την υγεία του νέου αρχηγού ΓΕΣ αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), όπου επρόκειτο να γίνουν οι κρίσεις, προαγωγές και αποστρατείες των νέων αντιστρατήγων, αντιπτεράρχων, αντιναυάρχων και υποστρατήγων, υποπτεράρχων και υποναυάρχων.

Τα καθήκοντα του ασθενή αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Καμπά αναλαμβάνει προσωρινά ο Επιτελάρχης ΓΕΣ αντιστράτηγος Αντώνης Νομικός.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γιώργο Καμπά

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ