Η έκκληση του Τσιτσιπά: Μελβούρνη σ’αγαπώ, αλλά αφήστε με ήσυχο για μια μέρα! - iefimerida.gr

Η έκκληση του Τσιτσιπά: Μελβούρνη σ’αγαπώ, αλλά αφήστε με ήσυχο για μια μέρα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς/ Φωτογραφία: AP- Aaron Favila
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φανταστική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open μπορεί να σταμάτησε... πάνω στον Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να κατακλύζει με αγάπη τον 20χρονο πρωταθλητή του τένις.

Ο Τσιτσιπάς όμως θέλει ένα... διάλειμμα. Και για αυτό έκανε μια έκκληση μέσω Twitter. «Μελβούρνη σ’ αγαπώ, αλλά παρακαλώ αφήστε με ήσυχο, μόνο για μια μέρα!», έγραψε ο 20χρονος που έφτασε για πρώτη φορά στα ημιτελικά Γκραν Σλαμ.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν ποικίλες. Κάποιοι φάνηκαν να κατανοούν την έκκληση του Τσιτσιπά, του συνέστησαν να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, να χαλαρώσει και να κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλοι όμως τον θεώρησαν υπερβολικό- κάποιος μάλιστα τον χαρακτήρισε «drama queen»- ενώ υπήρξαν και μερικοί που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ