Αθηναϊκή Ριβιέρα: Η μεταμόρφωση της Αττικής από το Μικρολίμανο μέχρι το Σούνιο - iefimerida.gr

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Η μεταμόρφωση της Αττικής από το Μικρολίμανο μέχρι το Σούνιο

Στόχος να γίνει η Αθήνα προορισμός για όλο τον χρόνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάρκα και οστά παίρνει η Αθηναϊκή Ριβιέρα με έργα ανάπλασης από το Μικρολίμανο μέχρι το Σούνιο, μεταμορφώνοντας την Αττική.

Σε όλο το μήκος της ακτογραμμής, έκτασης 70 χιλιομέτρων, βρίσκεται σε εξέλιξη ή θα ξεκινήσουν σύντομα έργα αναπλάσεων, παρεμβάσεις εξωραϊσμού και ανάπτυξης ακινήτων, από πολυτελείς βίλες, μέχρι ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ενώ ακόμα δεν έχει αρχίσει το μεγάλο έργο της ανάπλασης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Σύντομα θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, που περιλαμβάνει την ανακατασκευή της παραλιακής λεωφόρου.

Διαβάστε στο economistas.gr αναλυτικά για τα έργα που μεταμορφώνουν την Αττική και τα οποία θα καταστήσουν την Αθήνα προορισμό city break, δηλαδή ιδανικό για σύντομες αποδράσεις καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ