ΕΡΤ για τον ρεπόρτερ που είπε για σύνορα Βόρειας-Νότιας Μακεδονίας: Προσωπική τοποθέτηση, κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες - iefimerida.gr

ΕΡΤ για τον ρεπόρτερ που είπε για σύνορα Βόρειας-Νότιας Μακεδονίας: Προσωπική τοποθέτηση, κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΡΤ/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου χαρακτήρισε η ΕΡΤ τον τρόπο που ξεκίνησε δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 το ρεπορτάζ του από το τελωνείο των Ευζώνων.

Η αναφορά του δημοσιογράφου σε σύνορα «Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας», στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 στις 23 Ιανουαρίου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Απαντώντας, η ΕΡΤ υπογραμμίζει ότι αυτό επ’ουδενί δεν αποτελεί επίσημη θέση της και αναφέρει ότι η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες, για την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ’ ουδενί λόγω δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΕΡΤ.

Η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολίτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ Ερτ3 δημόσια τηλεόραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ