Οι τελικοί του Australian Open στη Nova: Τζόκοβιτς vs Ναδάλ και Οσάκα vs Κβίτοβα - iefimerida.gr

Οι τελικοί του Australian Open στη Nova: Τζόκοβιτς vs Ναδάλ και Οσάκα vs Κβίτοβα

Ναδάλ vs Τζόκοβιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συνάντηση κορυφής κλείνει το φετινό συγκλονιστικό Open της Αυστραλίας!

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ, Νο 1 και 2 στην παγκόσμια κατάταξη, θα συναντηθούν στην Rod Laver Arena, για δεύτερη φορά από τον επικό τελικό του 2012 που άφησε εποχή. Μια μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια του τένις, με φόντο τον πρώτο Major τίτλο της χρονιάς! O αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, θα μεταδοθεί από τα κανάλια Eurosport 1 (θέση 310) & Eurosport 1 HD (θέση 112) που προβάλλονται από την πλατφόρμα της Nova.

Η κάτοχος του περσινού US Open Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία και η Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα, δύο φόρες νικήτρια του Γουίμπλεντον, διεκδικούν το πρώτο τους τρόπαιο σε Αυστραλιανό Όπεν. Ενας συναρπαστικός τελικός που, εκτός από την κατάκτηση του τίτλου, θα κρίνει και την αναρρίχηση στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. O αγώνας που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, θα μεταδοθεί από τα κανάλια Eurosport 1 (θέση 310) & Eurosport 1 HD (θέση 112) που προβάλλονται από την πλατφόρμα της Nova.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ