Κοτζιάς: Ζόραν και Νικόλα μαζί σταθήκαμε στη σωστή πλευρά - iefimerida.gr

Κοτζιάς: Ζόραν και Νικόλα μαζί σταθήκαμε στη σωστή πλευρά

Νίκος Κοτζιάς/Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σήμερα νίκησε η πολιτική ειρήνης. Επείγει να υλοποιησουμε μαζί με τους φίλους της Βόρειας Μακεδονίας τα μέτρα της θετικής ατζέντας της συμφωνιας των Πρεσπών, το κοινό μας μέλλον. Ζοραν και Νικόλα η ιστορία είναι σχολείο και όχι φυλακή. Μαζί σταθήκαμε στη σωστή πλευρά της».

Αυτό έγραψε νωρίτερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Σημειώνεται ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πέρασε από το ελληνικό Κοινοβούλιο με 153 ψήφους.

Σήμερα νίκησε η πολιτική ειρήνης. Επείγει να υλοποιησουμε μαζί με τους φίλους της Βόρειας Μακεδονίας τα μέτρα της θετικής ατζέντας της συμφωνιας των Πρεσπών, το κοινό μας μέλλον. Ζοραν και Νικόλα η ιστορία είναι σχολείο και όχι φυλακή. Μαζί σταθήκαμε στη σωστή πλευρά της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ