Τασία σε ΝΔ: «Είστε σύγχρονοι κουκουλοφόροι» -Ακόμη και ο Βούτσης της έκανε παρατήρηση - iefimerida.gr

Τασία σε ΝΔ: «Είστε σύγχρονοι κουκουλοφόροι» -Ακόμη και ο Βούτσης της έκανε παρατήρηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν στο κατακόρυφο οι τόνοι από την ομιλία της αντιπροέδρου της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου η οποία χαρακτήρισε τους βουλευτές της ΝΔ σύγχρονους κουκουλοφόρους.


«Η ΝΔ ενορχηστρώνει τις επιθέσεις κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είστε οι σύγχρονη κουκουλοφόροι όπως στον εμφύλιο. Εσείς με στοχοποιείται ο πρόεδρος σας με έδωσε στους τραμποΎκους της χρυσής Αυγής είστε οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι.

Οι φράσεις της κυρίας Χριστοδουλόπουλου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από τους βουλευτές της ΝΔ ενώ το λόγο ζήτησε και πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας

Δένδιας: «Ελέγχθησαν επικίνδυνα πράγματα ότι η ΝΔ είναι σύγχρονοι κουκουλοφόροι και ότι η ΝΔ επιδοτεί τη Χρυσή Αυγή. Απορρίπτουμε με τον πιο σκαιό τρόπο όλα αυτά και δηλώνουμε ότι η ΝΔ δεν έχει σχέση με το οποιοδήποτε επεισόδιο του οποιουδήποτε. Η ΝΔ έχει δώσει αίμα στην προσπάθεια της κατά της τρομοκρατίας και δεν νομιμοποιείται όποιος παρέστη μάρτυρας της τρομοκρατίας να έρχεται εδώ και να μας κουνάει το χέρι εμείς δώσαμε αίμα.

Για την Χρυσή Αυγή έχουμε δώσει μάχες και ελπίζω τις μάχες αυτές στο μέλλον θα τις δώσουμε όλες μαζί όποιος το διασπά αυτό το ενιαίο μέτωπο είναι απερίγραπτος και απαράδεκτος».

Αποστάσεις από τα όσα είπε η κυρία Χριστοδουλόπουλου πήρε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο όποιος της ζήτησε να είναι προσεκτική και ζήτησε επίσης να διαγραφεί η φράση σύγχρονοι κουκουλοφόροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ