Χειροπέδες στον πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Ρότζερ Στόουν - iefimerida.gr

Χειροπέδες στον πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Ρότζερ Στόουν

Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλος ένας συνεργάτης του Τραμπ, ο επί μακρόν σύμμαχός του Ρότζερ Στόουν συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για την καταγγελλόμενη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Ρότζερ Στόουν συνελήφθη τα χαράματα στη Φλόριντα και αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες μεταξύ των οποίων, για ψευδείς δηλώσεις, απόπειρα επηρεασμού μάρτυρα, και παρακώλυση των ερευνών του Κογκρέσου.

Ο Στόουν θα εμφανιστεί σε δικαστήριο του Φορτ Λόντερντειλ εντός της ημέρας.

Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ και η ομάδα του ερευνούν τις σχέσεις του επιτελείου Τραμπ με τη Μόσχα στη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας για τις εκλογές του 2016 – κατηγορίες που απορρίπτει ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών».

Μέχρι στιγμής η έρευνα του Μιούλερ έχει οδηγήσει στην απαγγελία κατηγοριών κατά δεκάδων Ρώσων, αλλά και αρκετών ατόμων που συνδέονται με τον Τραμπ, όπως ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Μάικλ Φλιν και ο επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας, Πολ Μαναφορτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ