Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ -Τι συνέβη - iefimerida.gr

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ -Τι συνέβη

Φωτογραφία: Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλοι τέλους πέφτουν, όπως φαίνεται, στη συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ.

Όπως ξέρουμε, το «Μy style rocks, που παρουσιάζει η Κωνστανίνα Σπυροπούλου, ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή, και η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται να μην έχει... μέλλον στον σταθμό του Φαλήρου.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου», ούτε η ίδια ούτε και ο σταθμός έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικό με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κωνσταντίνα δεν θα συνεχίσει στον τηλεοπτικό σταθμό. «Δεν υπάρχει κάτι στα σχέδια τους για την Κωνσταντίνα. Και ο λόγος είναι η Βίκυ Καγιά η οποία έκανε μεγαλύτερα νούμερα με το Shopping Star», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει το «Μy style rocks 3», κάτι το οποίο δεν φαίνεται να είναι... στα σχέδια του σταθμού!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ