Αυτός είναι ο 34χρονος που «ξάφριζε» καταστήματα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο 34χρονος που «ξάφριζε» καταστήματα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία μετά από σχετική εισαγγελική απόφαση, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ενός 34χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 34χρονος κατηγορείται για ληστεία κατά συρροή και με την επιβαρυντική περίπτωση της τέλεσης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού κατ’ εξακολούθηση και για οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση,

Πρόκειται για τον:

1) ΤΣΑΚΙΡΗ Αργύριο του Δημητρίου και της Αφροδίτης , γεν. 05-05-1985, στη Θεσσαλονίκη.

Αυτός είναι ο 34χρονος που «ξάφριζε» καταστήματα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι ο 34χρονος που «ξάφριζε» καταστήματα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος εντοπίσθηκε το απόγευμα της 17ης Ιανουαρίου, να κινείται ύποπτα και να περιεργάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 34χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου διέπραξε οκτώ ληστείες σε αρτοζαχαροπλαστεία, φαρμακεία και κατάστημα ψιλικών στις περιοχές Ευόσμου, Χαριλάου και Σταυρούπολης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού, τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Αυτός είναι ο 34χρονος που «ξάφριζε» καταστήματα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αυτός είναι ο 34χρονος που «ξάφριζε» καταστήματα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ