Επετειακό «τρολάρισμα» Ελληνοφρένειας σε Τσίπρα για τα 4 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα] - iefimerida.gr

Επετειακό «τρολάρισμα» Ελληνοφρένειας σε Τσίπρα για τα 4 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα]

Το πρωτοσέλιδο της... «Ελληνοφρένειας»! / Πηγή: ellinofreneianet
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ειδική έκδοση με δώδεκα μοναδικά καρέ από τα 4 χρόνια πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα κυκλοφόρησε η σατιρική ομάδα της Ελληνοφρένειας.

Οι συντάκτες του... ημερολογίου στο «πρωτοσέλιδό» τους, που έχει ως βασικό τίτλο το «4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» έχουν συμπεριλάβει τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Οκτώβριο του 2017, τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι με τους 100 νεκρούς, την «αριστερή»... αύρα που επί ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά διαδηλωτών.

Ellinofreneia Times https://t.co/bzZyIJ97q0 pic.twitter.com/1rahf63Qsd

Επιπλέον, έχουν προσθέσει εικόνες από τις συγκεντρώσεις υπέρ του «ΟΧΙ» το 2015, τον ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτο να σημαίνει την έναρξη εργασιών της Wall Street, ένα σκίτσο για τον ΕΝΦΙΑ που επρόκειτο να... καταργηθεί, καθώς και μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο να είναι περιτριγυρισμένοι από άνδρες των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Τα υπόλοιπα καρέ είναι από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, την κοινή παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με χρυσαυγίτες σε εκδήλωση στο Καστελόριζο, τις επιθέσεις ΜΑΤ σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τους έγκλειστους μετανάστες και πρόσφυγες σε κέντρα υποδοχής, και το τρυφερό... τετ-α-τετ Τσίπρα – Μέρκελ, σε περιθώριο Συνόδου Κορυφής.

Ολο το... πρωτοσέλιδο:

Επετειακό «τρολάρισμα» Ελληνοφρένειας σε Τσίπρα για τα 4 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ