Εγκλημα στη Ρόδο: «Τη βίασαν δύο άνδρες το καλοκαίρι, έτρεμε σαν ψάρι» -Μαρτυρία-σοκ για την Τοπαλούδη - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: «Τη βίασαν δύο άνδρες το καλοκαίρι, έτρεμε σαν ψάρι» -Μαρτυρία-σοκ για την Τοπαλούδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν περάσει σχεδόν δυο μήνες από το έγκλημα στη Ρόδο που σόκαρε το πανελλήνιο και ακόμη και σήμερα, η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τα όσα σοκαριστικά αποκαλύπτονται για τη δράση των δολοφόνων της προκαλούν φρίκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης φοιτήτριας, η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού στο παρελθόν, γεγονός που την είχε σημαδέψει.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ακούστηκε μία νέα μαρτυρία -«κλειδί» που αφορά στους βιασμούς που είχε υποστεί το περασμένο καλοκαίρι η άτυχη φοιτήτρια από δυο άνδρες: «Το καλοκαίρι ένας γνωστός μου, έφερε την Ελένη Τοπαλούδη μπροστά μου σε κατάσταση σοκ. Το κορίτσι ήταν σε άσχημη κατάσταση και έτρεμε σαν το ψάρι. Ο γνωστός μου, μού είπε ότι οι δύο άνδρες την είχαν βιάσει και ότι την είχαν τραβήξει και βίντεο, με το οποίο την εκβίαζαν. Οι άνδρες αυτοί ήταν άλλοι από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της. Τον συμβούλεψα να πάνε αμέσως στις αρχές και να καταγγείλουν το περιστατικό. Αργότερα έμαθα ότι μια φίλη της Ελένης, αλβανικής καταγωγής, έκανε την καταγγελία στους αστυνομικούς» δήλωσε μια γνωστή της 21χρονης.

Οπως είχε αποκαλύψει, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτρίας η φίλη της, είχαν πάει μαζί στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το βιασμό, ωστόσο, η καταγγελία δεν έγινε καθώς οι αστυνομικοί τους είπαν ότι έχει περάσει καιρός πλέον και δεν θα μπορούσαν να τον αποδείξουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ