Επιχείρηση διάσωσης άστεγου άνδρα στην Κύμη -Βρέθηκε εξαθλιωμένος, ψέλλιζε «λίγο νερό» [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιχείρηση διάσωσης άστεγου άνδρα στην Κύμη -Βρέθηκε εξαθλιωμένος, ψέλλιζε «λίγο νερό» [εικόνες]

Διάσωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δύσκολη καθημερινότητα ενός άστεγου ο οποίος ζει σε παράπηγμα στην Κύμη και τρώει ό,τι βρει είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών, ο οποίος διέμενε κάτω από ξύλα σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε χωράφια, στην παραλία της Κύμης.

Οι περίοικοι που του έδιναν όλο τον προηγούμενο καιρό ένα πιάτο φαγητό, ανησύχησαν που τόσες ημέρες δεν είχε φανεί, και έτσι με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής «Λιαννή Άμμος» κάλεσαν τους άνδρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312 για να πάνε στο σημείο και να δούνε αν είναι καλά.

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης η επιχείρηση ξεκίνησε με την Ομάδα να φτάνει στο σπίτι του ηλικιωμένου. Ο άνδρας, όπως αναφέρει το tvstar.gr ήταν σε άθλια κατάσταση και ψέλλιζε «λίγο νερό-λίγο νερό».

Ο άντρας βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και ψέλλιζε «λίγο νερό»

Οι άντρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας τον έβαλαν σε φορείο και μετά από συντονισμένη προσπάθεια τον έβγαλαν στο κεντρικό δρόμο ωστε να τον παραλάβει ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Κύμης.

Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά κρίσιμη.

Οι άντρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας τον έβαλαν σε φορείο και μετά από συντονισμένη προσπάθεια τον έβγαλαν στο κεντρικό δρόμο ωστε να τον παραλάβει  ΕΚΑΒ
Ο άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά κρίσιμη
Επιχείρηση διάσωσης άστεγου άνδρα στην Κύμη -Βρέθηκε εξαθλιωμένος, ψέλλιζε «λίγο νερό» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Επιχείρηση διάσωσης άστεγου άνδρα στην Κύμη -Βρέθηκε εξαθλιωμένος, ψέλλιζε «λίγο νερό» [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ