Συναγερμός στα Εξάρχεια: Τούρκος έβαλε φωτιά σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, ταμπουρώθηκε σε άλλο και απειλεί να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Συναγερμός στα Εξάρχεια: Τούρκος έβαλε φωτιά σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, ταμπουρώθηκε σε άλλο και απειλεί να αυτοκτονήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς ένας Τούρκος πολίτης αφού πυρπόλησε δύο εγκαταλελειμμένα κτίρια στα Εξάρχεια, ταμπουρώθηκε σε ένα τρίτο και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ολα ξεκίνησαν τα ξημερώματα σήμερα, όταν ο Τούρκος, πιθανότατα τοξικομανής, έβαλε φωτιά σε δύο εγκαταλελειμμένα κτίρια στην οδό Σπύρου Μερκούρη.

Ωστόσο, οι περίοικοι ανακάλυψαν τι συμβαίνει, τον εντόπισαν και εκείνος έτρεξε και ταμπουρώθηκε σε ένα άλλο εγκαταλελειμμένο κτίριο, στην οδό Ζαΐμη.

Στο σημείο έσπεευσαν ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. καθώς ο Τούρκος απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του και μετά από ώρα κατάφεραν να τον πείσουν να παραδωθεί. Μόλις παραδόθηκε του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξάρχεια ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος ναρκομανής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ