Ανησυχία για τη Μάνδρα -Καταιγίδες και βροχές μέχρι και την Κυριακή προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι κάτοικοι και οι φορείς της Μάνδρας που πριν από 14 μήνες έζησαν μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν καταγραφεί από πλημμύρες -και καιρικά φαινόμενα- στην Ελλάδα.

Το κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών να προβλέπει καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις στη δυτική Αττική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα του σταθμού Ελευσίνας του δικτύου του meteo.gr, αναμένονται καταιγίδες στη Μάνδρα και την ευρύτερη περιοχή από το πρωί της Παρασκευής.

Οι έντονες βροχοπτώσεις που φέρνει η κακοκαιρία «Φοίβος», σύμφωνα με το meteo.gr, θα διαρκέσουν για όλη τη μέρα, με νέες καταιγίδες να προβλέπονται για τα ξημερώματα και το πρωί του Σαββάτου.

Οι βροχοπτώσεις, ωστόσο, με μειωμένη ένταση, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου και θα υποχωρήσουν το μεσημέρι της Κυριακής.

Μιλώντας στον Ρ/Σ Αθήνα 9.84, η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη υποστήριξε ότι η ψυχολογία των κατοίκων «πάντα επηρεάζεται όταν ακούμε για έντονα φαινόμενα. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή και αναμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ