Ο Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για συκοφαντία σε βάρος της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι την βίασε - iefimerida.gr

Ο Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για συκοφαντία σε βάρος της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι την βίασε

Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση χθες, αφού μια νεαρή γυναίκα τον κατηγόρησε ότι την βίασε σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο 29χρονος Μπράουν, ο πρώην σύντροφος της Ριάνα, αρνείται τις κατηγορίες. Κρατήθηκε για μία νύχτα σε αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του, Ραφαέλ Σις, είπε σήμερα ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ώστε να διεξαχθεί έρευνα και να διαπιστωθεί για ποιον λόγο τον κατήγγειλε η γυναίκα και ποια ήταν τα κίνητρά της.

Το περιοδικό Closer είχε αποκαλύψει πρώτο ότι ο Μπράουν, ο σωματοφύλακάς του και ένας φίλος του τέθηκαν υπό κράτηση αφού η 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασαν στη σουίτα του τραγουδιστή στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental τη νύχτα της 15ης Ιανουαρίου.

Ο Σις διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο πελάτης του δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα αυτή.

Το 2009 ο βραβευμένος με Γκράμι Αμερικανός μουσικός είχε δηλώσει ένοχος για επίθεση εναντίον της τότε φίλης του, Ριάνα. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο, ιδίως αφού δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης μια φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας με μωλωπισμένο το πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία βιασμός Κρις Μπράουν Chris Brown
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ