Πούτιν: Ο Μεντβέντεφ θα με διαδεχθεί στην ηγεσία του κόμματος - iefimerida.gr

Πούτιν: Ο Μεντβέντεφ θα με διαδεχθεί στην ηγεσία του κόμματος

Ο Πούτιν όρισε διάδοχό του στην πρωθυπουργία τον Μεντβέντεφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πέρα για πέρα αναμενόμενη κίνηση προχώρησε σήμερα ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, ορίζοντας ως διάδοχό του επικεφαλής του κυβερνώντος πολιτικού κόμματος της χώρας, τον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Απευθυνόμενος σε ηγέτες του κόματος στη Μόσχα, ο Πούτιν δήλωσε πώς ο Μεντβέντεφ θα ηγηθεί του κόμματος Ενωμένη Ρωσία και θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ρωσίας όταν αποχωρήσει από την προεδρία της χώρας. «Πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό που πρέπει να γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Είναι σχεδόν σίγουρο, σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, ότι τα μέλη του κόμματος Ενωμένη Ρωσία θα δεχθούν τις προτάσεις του Πούτιν.

Ο Πούτιν είχε ολοκληρώσει δύο προεδρικές θητείες από το 2000 ως το 2008 πριν αποχωρήσει για να επιτρέψει να τον αντικαταστήσει ο προστατευόμενός του Μεντβέντεφ στο κορυφαίο αξίωμα για μία μόνο θητεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ