Η Αννα Γουίντουρ φαν του Τσιτσιπά- Τον χειροκρότησε στο Australian Open [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αννα Γουίντουρ φαν του Τσιτσιπά- Τον χειροκρότησε στο Australian Open [εικόνες]

Αννα Γουίντουρ/ Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Μελβούρνη για το Australian Open βρέθηκε η Αννα Γουίντουρ, η οποία μεταξύ άλλων παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ράφαελ Ναδαλ, το οποίο έληξε με νίκη (3-0) του Ναδάλ.

Φορώντας ένα πολύχρωμο φόρεμα και τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά της, η Αννα Γουίντουρ παρακολούθησε τον αγώνα με απαράμιλλο ενδιαφέρον.

Η Αννα Γουίντουρ συνομίλησε μάλιστα με τον Αυστραλό τενίστα Ροβ Λέιβερ και χειροκρότησε τόσο όταν νίκησε ο Ράφαελ Ναδάλ, όσο και όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαιρετούσε το πλήθος πριν φύγει για τα αποδυτήρια, φανερά στεναχωρημένος.

Η Αννα Γουίντουρ φαν του Τσιτσιπά- Τον χειροκρότησε στο Australian Open [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί πως η διευθύντρια της Vogue αγαπά το τένις, καθώς παίζει χρόνια και παρακολουθεί πολύ συχνά αγώνες σε όλον τον κόσμο.

Η Αννα Γουίντουρ φαν του Τσιτσιπά- Τον χειροκρότησε στο Australian Open [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Αννα Γουίντουρ φαν του Τσιτσιπά- Τον χειροκρότησε στο Australian Open [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ενας άλλος λόγος που θα βρέθηκε στο Australian Open η Άννα Γουίντουρ είναι επειδή τιμήθηκε σήμερα στο AO Inspirational Series, μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να τιμήσει τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλες τις πτυχές της ζωής και επίσης να φωτίσει ζητήματα ισότητας των φύλων.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ