Η ΝΔ στηρίζει την αναγνώριση του Γκουαϊδό ως προέδρου της Βενεζουέλας - iefimerida.gr

Η ΝΔ στηρίζει την αναγνώριση του Γκουαϊδό ως προέδρου της Βενεζουέλας

Κυριάκος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως η Νέα Δημοκρατία συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για αναγνώριση του Χουάν Γκουαϊδό ως Προέδρου της Βενεζουέλας.

«Στηρίζουμε ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε ανάρτησή του, ο Μάνφρεντ Βέμπερ, υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, αναφέρει πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΕΛΚ αναγνωρίζει και καλωσορίζει τον Γκουαϊδό ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας. Την επόμενη εβδομάδα θα θέσει στο ΕΚ το θέμα της αναγνώρισής του. Η δημοκρατία βρίσκει τον δρόμο της στην Βενεζουέλα. Επιθυμούμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας και ζητάμε έντιμες, ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές, ανέφερε ο κ. Βέμπερ.

.@neademokratia participates in and supports @EPPGroup initiative in the @Europarl_EN to recognize @jguaido as interim President of #Venezuela. We stand for free and fair democratic elections.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ