Επίθεση Μπακογιάννη σε Κοτζιά: Θαύμασα την αλαζονεία και τον ναρκισσισμό του - iefimerida.gr

Επίθεση Μπακογιάννη σε Κοτζιά: Θαύμασα την αλαζονεία και τον ναρκισσισμό του

Ντόρα Μπακογιάννη/ Φωτογραφία:Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής προς τον Νίκο Κοτζιά, σχολιάζοντας όσα είπε προηγουμένως στην ομιλία του.

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε αλαζονική και ναρκισσιστική την ομιλία του, καθώς μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοτζιάς ανέφερε πως ο Μητσοτάκης μπροστά στις εσωκομματικές απειλές υποχώρησε, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε.

«Θαύμασα την αλαζονεία και τον ναρκισσισμό του κ. Κοτζιά, τον τρόπο που παρουσιάστηκε μπροστά σας και σας είπε ότι επί 40 χρόνια ήταν όλοι άχρηστοι ή μειωμένης πατριωτικής της συνείδηση. Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι έτσι. Να ξεκαθαρίσω λοιπόν μία και καλή. Ναι εμείς θέλαμε λύση.
Ναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήθελε λύση στο Σκοπιανό. Και ναι η κυβέρνηση Καραμανλή ήθελε λύση. Και η πίεση των Αμερικανών εκείνη την περίοδο ήταν κολοσιαία», ανέφερε η κυρία Μπακογιάννη, εξηγώντας ότι η πλευρά των Σκοπίων ήταν εκείνη που εμπόδισε την επίτευξη συμφωνίας την περίοδο Καραμανλή, επειδή δεν της παραχωρήθηκε η γλώσσα και η εθνότητα».

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε κάποιο σημείο της ομιλίας της ανέφερε ότι τον απέλυσε ο κ. Καμμένος «θα έρθω μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο» απευθυνόμενη στον Νίκο Κοτζιά και «αναγνωρίζοντάς του πως εκείνος έκανε όλη την δουλειά, εκείνος απολύθηκε και τελικά «ο άλλος έκανε πάρτι», εννοώντας... Καμμένο!

«Το ότι ο κ. Κοτζιάς χρησιμοποιεί τον κ. Γρυλλάκη είναι ύβρις. Εγώ που είμαι παλιά ξέρω ότι έχουμε καταγγείλει τον κ. Γρυλλάκη επειδή έκανε όλες τις παρακολουθήσεις. Εδώ ολόκληρο Βαρουφάκη είχε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Γρυλλάκης σας πείραξε;».

Ο Νίκος Κοζιάς σε νέα του παρέμβααση είπε: «Ξεκινά την παρέμβασή της η κ. Μπακογιάννη με προσωπικές επιθέσεις, το συνηθίζει. Να είστε πιο προσεκτική γιατί το έχετε πληρώσει. Κάναμε διαπραγμάτευση βρίσκοντας τα «έτοιμα» από εσάς. Εσείς αφήσατε εκκρεμότητες και ζητάτε από εμάς τα ρέστα. Καλύτερα τότε θα έπρεπε να πηγαίνατε στον ΟΗΕ και να μην είχαμε πρόβλημα. Εσείς το φτιάξατε το πρόβλημα. Είμαι προσεκτικός και δε λέω πολλά και για τα δύο κόμματα γιατί θέλω να προστατεύσω τη χώρα.

Κάνατε εσείς (σ.σ. η ΝΔ) διαπραγμάτευση με τα Σκόπια. Διαπραγματευόντουσαν μόνο το όνομα και αφήνανε τα παράγωγα ως έχουν. Επίσης, για τον κ. Γρυλλάκη: Δεν ήταν η κυβέρνηση Τσίπρα που έκανε μυστική διπλωματία. Δεν επέλεξε ο Τσίπρας να κάνει διαπραγμάτευση με τον διοικητή της ΕΥΠ. Αν το έκανε ο κ. Μητσοτάκης και ο πράκτορας που έβαλε παρακολουθούσε κι εσάς, κακό του κεφαλιού σας.

Δεν μπορούσα να συμφωνήσω με τον κ. Μητσοτάκη διότι δέχεται τον μακεδονικό λαό και τους Μακεδόνες έλεγε κάποτε ο Σαμαράς. Εσωκομματικές κόντρες βγάζετε εδώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ