"Fast track" και στον τουρισμό ανακοινώνει ο Γ. Παπανδρέου - iefimerida.gr

"Fast track" και στον τουρισμό ανακοινώνει ο Γ. Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φυγή προς τα εμπρός θα επιχειρήσει να κάνει απόψε ο πρωθυπουργός, μιλώντας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Μέγαρο Μουσικής.Παραδοσιακά, στη Γ.Σ. του ΣΕΤΕ, ο εκάστοτε πρωθυπουργός εξαγγέλλει τις πολιτικές της κυβέρνησής του για τον Τουρισμό, και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα πρωτοτυπήσει... Αρχικά θα επιχειρήσει έναν απολογισμό του τι έχει συμβεί στη 'βαριά βιομηχανία' της χώρας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Θα αναφερθεί στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για το καμποτάζ και την μείωση του ΦΠΑ που έχει επέλθει στις υπηρεσίες τουρισμού στην χώρα, καθώς και στην σημαντική άνοδο της τάξεως περίπου κατά 10% των τουριστών που αναμένονται φέτος στην χώρα μας. Σε μία προσπάθεια δε, να προλάβει τυχόν κριτική του τύπου «πέρσι μειώθηκε σημαντικά, οπότε είναι εύκολη η άνοδος φέτος», ή «αν ανέβει ο Τουρισμός θα οφείλεται στις ταραχές σε Αίγυπτο, Λιβύη και άλλες χώρες της γειτονιάς μας που προτιμούνταν στο παρελθόν», που ήδη ακούγεται από την αντιπολίτευση, θα επιχειρήσει μία 'φυγή προς τα εμπρός'...

Έχοντας καταλήξει -μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο- σε νέες, ευνοϊκές ρυθμίσεις για τη λεγόμενη 'παραθεριστική κατοικία' τις οποίες και θα εξαγγείλει, θα βγάλει από το μανίκι του τον 'άσο' που ακούει στο όνομα "fast track στον Τουρισμό". Πρόκειται για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων που άπτονται της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας στο νόμο του Χάρη Παμπούκη που εξασφαλίζει 'γρήγορη ταχύτητα' και λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια για μεγάλες επενδύσεις στην χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ