Ολυμπιακός: Παίρνει και τον Ντοναρούμα - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Παίρνει και τον Ντοναρούμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Αντόνιο Ντοναρούμα!

Μάλιστα, ο Ιταλός πορτιέρε (αδερφός του βασικού τερματοφύλακα της Μίλαν Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα) που έρχεται άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, τα ιταλικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τελειωμένη μεταγραφή και πλέον είναι θέμα ωρών ο ερχομός του στην Ελλάδα. Επί της ουσίας ο Ντοναρούμα που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 1,5 χρόνο (είχε παίξει στον Αστέρα Τρίπολης), θα αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, πίσω από τον Ζοσέ Σα, ενώ πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά «τελειωμένος» ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ο 28χρονος αδερφός του Τζίτζι Ντοναρούμα εκτιμάται πως θα κλείσει με δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ο έμπειρος πορτιέρο με ύψος 1.92 μέτρων έχει ελληνικό παρελθόν, έχοντας παίξει στον Αστέρα. Έχει βγει από τις Ακαδημίες της Μίλαν και έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2021.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ