Ελεύθεροι οι 6 για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο -Κρατείται στη ΓΑΔΑ μόνο ένας - iefimerida.gr

Ελεύθεροι οι 6 για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο -Κρατείται στη ΓΑΔΑ μόνο ένας

Ελεύθεροι οι 6 από τους 7 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -Φωτογραφία: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ΓΑΔΑ θα παραμείνει κρατούμενος ένας από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στα επεισόδια του συλλαλητηρίου της περασμένης Κυριακής κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πρόκειται τον άνδρα που φέρεται ως μέλος της Ακροδεξιάς οργάνωσης «Απέλλα», ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Φαβέλα» στο Μικρολίμανο. Εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν αν ο κατηγορούμενος θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η κράτηση του μέχρι να αποφανθεί για την τύχη του το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εντός των επόμενων ημερών.

Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν συμμετείχαν στα επεισόδια και ότι η σύλληψη τους έγινε αρκετές ώρες αργότερα σε σημεία μακριά από το επίκεντρο των αναταραχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ