«Αστακός» η Βουλή ενόψει των συλλαλητηρίων για τις Πρέσπες -26 κλούβες! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Αστακός» η Βουλή ενόψει των συλλαλητηρίων για τις Πρέσπες -26 κλούβες! [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αστακός» έχει γίνει η Βουλή, λόγω των έκτακτων μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ., ενόψει των τριών συλλαλητηρίων που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τα έκτακτα μέτρα έχουν ληφθεί ώστε να αποφευχθούν επεισόδια, όχι μόνο έξω από την Βουλή, αλλά και έξω από την αμερικανική πρεσβεία και στην διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού όπου βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου. Η Βασιλίσσης Σοφίας έκλεισε λίγο μετά τις 5. Σημειώνεται ότι περίπου 20 άτομα φωνάζουν συνθήματα κατά της Βουλής.

«Αστακός» η Βουλή ενόψει των συλλαλητηρίων για τις Πρέσπες -26 κλούβες! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η οδός Ηρώδου Αττικού φυλάσσεται με 15 κλούβες που έχουν κλείσει την πρόσβαση, συνολικά βρίσκονται 26 στην περιοχή, ενώ η φύλαξη θα ενισχυθεί από το απόγευμα και μετά, ενώ θα επιστρατευτούν πάνω από 1.500 αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται ότι τελικά, η ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στις 14:30, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων. Σήμερα η συζήτηση θα λήξει στη 1:30 και θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής.

«Αστακός» η Βουλή ενόψει των συλλαλητηρίων για τις Πρέσπες -26 κλούβες! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
«Αστακός» η Βουλή ενόψει των συλλαλητηρίων για τις Πρέσπες -26 κλούβες! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ