Ριμπερί: «Δεν μπορώ να αποκλείσω μόνος μου την Ρεάλ Μαδρίτης» - iefimerida.gr

Ριμπερί: «Δεν μπορώ να αποκλείσω μόνος μου την Ρεάλ Μαδρίτης»

Φρανκ Ριμπερί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φρανκ Ριμπερί χαρακτήρισε τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ως το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να αποκλείσει τους «μερένγκες» χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών του.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου με την Μπάγερν. Βρίσκομαι σε καταπληκτική κατάσταση αυτή την στιγμή, όμως δεν μπορώ να αποκλείσω μόνος μου την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα χρειαστεί μεγάλη ομαδική προσπάθεια», δήλωσε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα «L'Equipe» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Μπορούμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό εάν καταφέρουμε να έχουμε την ίδια απόδοση με το πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όμως πως θα είναι πολύ δύσκολο. Η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα. Με εντυπωσίασε η απόδοσή της απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ