Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος που εκβίαζε γιατρό - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος που εκβίαζε γιατρό

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απόπειρα εκβίασης σε βάρος 47χρονου γιατρού, συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία του γιατρού.

Ο καταγγέλλων υποστήριξε ότι ο 43χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος καθαρισμού στο ιατρείο του από το 2015 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε και αποχώρησε, απαιτούσε εκβιαστικά χρηματικό ποσό, προκειμένου να μην προβεί σε καταγγελία σε βάρος του στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης χθες το πρωί μετέβη στο σπίτι του γιατρού και με απειλές κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του 47χρονου και της οικογένειας του απαίτησε εκ νέου χρηματικό ποσό.

Σε βάρος του συλληφθέντος αλλά και της συζύγου του, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στον παθόντα, σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, διότι μετά τη λύση της συνεργασίας τους ο γιατρός ζήτησε την επιστροφή των κλειδιών που τους είχε παραδώσει, δίχως αυτοί να το πράξουν έως σήμερα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ