Μήνυση κατέθεσε η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία: Οι κουκουλοφόροι ήταν στο σχέδιο, για να διαλυθεί το συλλαλητήριο - iefimerida.gr

Μήνυση κατέθεσε η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία: Οι κουκουλοφόροι ήταν στο σχέδιο, για να διαλυθεί το συλλαλητήριο

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια της Κυριακής /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε πριν από λίγο η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος, μετά τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή.

Η Παμμακεδονική στη μήνυσή της στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και ζητά να ερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της διέγερσης, πρόκλησης και προσφοράς για την εκτέλεση κακουργήματος, συμμορίας, παράνομης βίας, παράβαση καθήκοντος και άλλα.

Στην αναφορά της κάνει λόγο για ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο κατατρομοκράτησης, υποστηρίζοντας ότι η δράση των κουκουλοφόρων στο περασμένο συλλαλητήριο δεν ήταν τυχαία, αλλά ενταγμένη σε ένα σχέδιο ανωμαλίας για να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Η Συνομοσπονδία επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι το επιχειρησιακό της σχέδιο ήταν εντελώς εσφαλμένο καθώς άφησε τους κουκουλοφόρους να δράσουν ανεξέλεγκτα.

Μετά την μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Συνομοσπονδία κατέθεσε αναφορά στον αρχηγό της ΕΛΑΣ ζητώντας να ληφθούν όλα τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή και των επόμενων συγκεντρώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ