Το τρικ για να μη σταματήσει ποτέ ένα ζευγάρι να κάνει σεξ - iefimerida.gr

Το τρικ για να μη σταματήσει ποτέ ένα ζευγάρι να κάνει σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια. Μπορεί και στα περισσότερα. Καθώς περνούν τα χρόνια, χάνεται η διάθεση για σεξ.

Και αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό οφείλεται στην τριβή που προκαλείται με το χρόνο σε μια σχέση, τότε μάλλον κάνουν λάθος.

Οπως δείχνουν οι έρευνες η μείωση της ερωτικής διάθεσης οφείλεται στα διαφορετικά βιολογικά ρολόγια των συντρόφων αλλά και στο λόγο για τον οποίο κάνει σεξ ένα ζευγάρι.

Η ώρα που η γυναικεία και η ανδρική λίμπιντο χτυπάει κόκκινο είναι εντελώς διαφορετική. Οι γυναίκες αισθάνονται μεγαλύτερη επιθυμία το βράδυ, οι άνδρες το πρωί.

Και επειδή μάλλον οι γυναίκες αποφασίζουν και για την ώρα του σεξ, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι πιο συχνά τα ζευγάρια συνευρίσκονται στις 9 το βράδυ περίπου και τα μεσάνυχτα.

Το τρικ για να μη σταματήσει ποτέ ένα ζευγάρι να κάνει σεξ | iefimerida.gr 0

Με άλλα λόγια κάνουν σεξ πριν πέσουν στο κρεβάτι. Ωστόσο, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το σεξ πριν τον ύπνο δεν είναι πάντα απαραίτητα καλό.

Το να κάνεις σεξ ενώ τα μάτια σου κλείνουν είναι κάπως άβολο. Είναι η ώρα εκείνη που όλοι αισθάνονται εξαντλημένοι και το σώμα ικετεύει για λίγη ξεκούραση. Και είναι λογικό να μην υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια για το σεξ. Υπάρχουν βέβαια και κάποιου που θεωρούν το σεξ πριν τον ύπνο το καλύτερο χαλαρωτικό και άρα υπνωτικό. Είναι η μειοψηφία πάντως. Για αυτό και το σεξ πριν τον ύπνο θεωρείται η χειρότερη ώρα για να έρθει κάποιος σε επαφή.

Το σεξ, πάλι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, για κάποιους μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Για κάποια άλλα ζευγάρια μπορεί να έχει τα άκρως αντίθετα αποτελέσματα προκαλώντας εκνευρισμό.

Το πρωινό σεξ, από την άλλη, ιατρικά είναι καλό, γιατί κατά τη διάρκεια του ύπνου που έχει προηγηθεί, έχουν αναπληρωθεί οι ορμόνες, υπάρχει συνεπώς μεγαλύτερη ενέργεια για σεξ και μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αυτό που προτείνουν πάντως οι ειδικοί είναι τα ζευγάρια να γίνονται πιο δημιουργικά με το σεξ. Τι να κάνουν; Να προσπαθούν να συναντώνται στο σπίτι κάποια στιγμή το απόγευμα, ή νωρίς το βράδυ, να θυσιάσουν για λίγο το Netflix.

«Οποιον τρόπο και αν βρουν τα ζευγάρια για να κάνουν λίγο πιο διασκεδαστικό το σεξ, θα είναι καλό», λένε οι επιστήμονες. «Τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν το σεξ για να χαλαρώσουν, να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά και να μειώσουν το άγχος και την ένταση, είναι αυτοί που εν τέλει κάνουν σεξ καθόλη τη διάρκεια της σχέσης, του γάμου, της ζωής τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ