Ο 49χρονος βασιλιάς της Μαλαισίας χωρίζει την εγκυμονούσα 25χρονη ριάλιτι σταρ, δύο μήνες μετά τον γάμο

Τα χαρτιά τους για διαζύγιο φέρονται να ετοιμάζουν ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας και η Ρωσίδα καλλονή, που είχε κάνει σεξ σε ριάλιτι, όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Η 25χρονη Οξάνα Βοεβοντίνα είχε προκαλέσει αίσθηση όταν ασπάστηκε το Ισλάμ και παντρεύτηκε στις 22 του περασμένου Νοεμβρίου σε μια πολυτελέστατη τελετή στη Μόσχα τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερό της, σουλτάνο Μοχάμεντ Ε΄του Κελαντάν. Πριν από μερικές εβδομάδες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί, μετά από επίσκεψη σε κλινική γονιμότητας στη Γερμανία, αλλά ειδησεογραφικοί ιστότοποι στη Ρωσία λένε τώρα ότι βαριά σύννεφα σκιάζουν τον γάμο τους.

Επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει, αλλά ο πατέρας της εντυπωσιακής Μις Μόσχα 2015, που είχε λάβει μέρος σ’ ένα ριάλιτι κι έκανε σεξ μ’ έναν άλλο διαγωνιζόμενο σε πισίνα, επιχείρησε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα. «Είναι ανοησίες», είπε ο Ρώσος ορθοπεδικός χειρουργός Αντρέι Γκορμπατένκο. «Δεν διαβάζω ειδήσεις στο Διαδίκτυο, αλλά θα ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινα...»

H Oξάνα Βοεβοντίνα είχε προκαλέσει αίσθηση με την αποκαλυπτική εμφάνισή της τον Μάρτιο του 2017 σε τηλεοπτική εκπομπή (Comedy Club) στην πατρίδα της (Βίντεο: YouTube)

Ωστόσο, αρκετές εφημερίδες και ενημερωτικά sites υποστηρίζουν ότι ο γάμος του πρώην μονάρχη της Μαλαισίας -που αντικαταστάθηκε στο θρόνο από τον σουλτάνο Αμπντουλάχ Σουλτάν Αχμάντ Σαχ μετά την αιφνίδια παραίτησή του στις αρχές του μήνα- με την εκρηκτική σύζυγό του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μάλιστα ετοιμάζουν και τα χαρτιά για το διαζύγιο.

H Oξάνα Βοεβοντίνα είχε εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο (Βίντεο: YouTube)

«Ο Βασιλιάς της Μαλαισίας και η Μις Μόσχα 2015 αποφάσισαν να χωρίσουν», τιτλοφορεί το σχετικό ρεπορτάζ της η Ιζβέστια.

«Το παραμύθι με τη Ρωσίδα σταχτοπούτα που παντρεύτηκε έναν βασιλιά μάλλον τελειώνει. Ήδη ετοιμάζουν τα αναγκαία έγγραφα. Ο γάμος κράτησε μόνον δύο μήνες», αναφέρει το Tolko Nikomu. Ενώ ένα άλλος ιστότοπος, το Dni.ru συμπλήρωσε: «Τέλος του παραμυθιού – Η Ρωσίδα σύζυγος του Μαλαίσιου βασιλιά γυρίζει στη Μόσχα».

Φίλη της νύφης απορρίπτει ως «ψευδείς» τις πληροφορίες, αλλά το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Starhit επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λέει ότι οι σχέσεις τους πάνε από το κακό στο χειρότερο. «Τα αισθήματά τους έχουν κρυώσει κι αποφάσισαν να ακυρώσουν το γάμο... Κυκλοφορούσαν “φήμες” για συχνούς “καυγάδες”. Τώρα εκπρόσωποί τους ετοιμάζουν τα χαρτιά για το διαζύγιο».








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ