Viral -Ετσι είναι η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας με μωρό λίγων μηνών [εικόνα] - iefimerida.gr

Viral -Ετσι είναι η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας με μωρό λίγων μηνών [εικόνα]

Η Μέλοντι Μπλάκγουελ με το μωρό της. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εταιρεία χειροπρακτικής στο Τένεσι των Ηνωμένων Πολιτειών μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός από τους υπαλλήλους της που προσπαθεί να κάνει πολλές δουλειές μαζί, κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της, ενώ βρίσκεται στο γραφείο της.

Η Δρ. Ελίζαμπεθ Μπέικερ, ιδιοκτήτρια του Maryland Farms Chiropractic, στο Τενεσί, είδε μία από τις υπαλλήλους της, την 27χρονη Μέλοντι Μπλάκγουελ, να κρατά το μόλις 5 μηνών μωρό της την ώρα που απαντούσε στο τηλέφωνο, στο γραφείο της τον Δεκέμβριο, και αποφάσισε να την τραβήξει μια φωτογραφία και να την μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στο Facebook στις 13 Δεκεμβρίου, έχει βρει απήχηση σε εκατοντάδες μητέρες και φυσικά η ανάρτηση έχει γίνει viral.


Η Μέλοντι, βοηθός χειροπρακτικού και ακτινολόγος στο Maryland Farms Chiropractic γέννησε το κοριτσάκι της, με το όνομα Νόρα-Τζο, τον Αύγουστο του 2018.

Επέστρεψε πρόσφατα στην εργασία της μετά από τρίμηνη άδεια μητρότητας, και σύμφωνα με το Yahoo, έφερνε το νεογέννητο στην δουλειά της μία φορά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες 4 ημέρες εργαζόταν από το σπίτι της.

Η Ελίζαμπεθ, περνώντας μία μέρα μπροστά από το γραφείο της Μέλοντι, είδε την νέα μητέρα να μιλά στο τηλέφωνο ενώ το βρέφος της βρισκόταν στην αγκαλιά της.

Η χειροπράκτης, τους τράβηξε μια φωτογραφία, και εργότερα την ανέβασε στο Facebook με την λεζάντα: «Εργαζόμενες μητέρες. Το κάνει να δείχνει τόσο εύκολο. Βοηθά βέβαια που η μικρή Νόρα-Τζο είναι τόσο γλυκιά και χαρούμενη απλά και μόνο με το να είναι κοντά στην μαμά της. Θα σκεφτόσασταν να το μοιραστείτε αυτό; Πρέπει πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να δουν πως αυτό είναι εφικτό και πρέπει να επιτρέπεται πιο συχνά. Οι πρώτοι μήνες ενός μωρού περνούν πολύ γρήγορα. Η Μέλοντι εργάζεται κυρίως από το σπίτι, αλλά έρχεται όταν χρειαζόμαστε βοήθεια. Θηλάζει ακόμη και το μωρό χρειάζεται την μαμά του. Κάνει πολλά διαλείμματα για να θηλάσει όσο είναι στο γραφείο»

Δεκάδες άλλες μητέρες που είδαν την ανάρτηση άφησαν τα δικά τους σχόλια. «Μακάρι να μπορούσα να φέρνω στην δουλειά την μπέμπα μου κάθε μέρα» έγραψε κάποια. «Αυτό είναι καταπληκτικό! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην παίρνεις τα παιδιά μαζί σου, αν δεν επηρεάζει την εργασία σου. Τι σπουδαίο γραφείο» πρόσθεσε κάποια άλλη.

Άλλοι εξήραν την Ελίζαμπεθ για την ευελιξία της ως προϊσταμένη. «Μια εμπνευσμένη εικόνα. Αυτή είναι η ουσία της πραγματικής ζωής. Σπουδαίο αφεντικό» έγραψε κάποια. «Σας ευχαριστούμε που κάνετε την μητρότητα και την εργασία να συνυπάρχουν. Αυτά τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα και πολλοί από εμάς θέλουμε να κάνουμε και τα δύο» πρόσθεσε μία άλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ