Η Νοτοπούλου πήγε στη Βουλή για να πει τον Τζιτζικώστα ακραίο μακεδονομάχο - iefimerida.gr

Η Νοτοπούλου πήγε στη Βουλή για να πει τον Τζιτζικώστα ακραίο μακεδονομάχο

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στη Βουλή / Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στη συνεδρίαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών επέλεξε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα χαρακτηρίζοντας τον ακραίο Μακεδονομάχο.

«Είναι λαϊκίστικα, ανιστόρητα και απαράδεκτα τα συνθήματα του μακεδονομάχου περιφερειάρχη Αποστόλου Τζιτζικώστα. Άγεστε από τον μακεδονισμού του κ. Τζιτζικώστα και φέρεστε από τα ακροδεξιά σας στελέχη», είπε η υποψήφια δήμαρχος.

Η κ. Νοτοπούλου κάλεσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έστω και την τελευταία στιγμή να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε καταλύτη για την εξωστρέφεια της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.

«Η συμφωνία όχι μόνο δεν παραβιάζει τις εθνικές γραμμές αλλά έχει μέριμνα για όλες τις ελληνικές ευαισθησίες με κορωνίδα αυτή της ελληνικής ιστορίας. Προσφέρονται εξαιρετικές δυνατότητες συνέργειας στις οικονομίες των δύο χωρών.
Θα κατασκευαστούν σημαντικά διακρατικά έργα με κοινοτική χρηματοδότηση. Σας καλούμε να υπερβείτε της μικροπολιτικές σκοπιμότητες έστω και την τελευταία στιγμή και να απομακρυνθείτε από τον συντηρητισμό σας που φτάνει στα όρια του σκοταδισμού. Στη Θεσσαλονίκη τολμάμε να ονειρευτούμε, να σχεδιάσουμε ξανά , να υπερασπιστούμε το δίκιο γιατί αυτό μας αξίζει. Με καταλύτη την συμφωνία του Πρεσπών η Μακεδονία στρέφει το βλέμμα από το εσωτερικό της στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ