Αγρίνιο: Γέμισε με αφίσες Κουρουμπλή, Βαρεμένου, Τριανταφύλλου ως προδοτών [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγρίνιο: Γέμισε με αφίσες Κουρουμπλή, Βαρεμένου, Τριανταφύλλου ως προδοτών [εικόνες]

Οι αφίσες για Κουρουμπλή - Τριανταφύλλου στο Αγρίνιο / Φωτογραφία: Τwitter/agrinionews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατοντάδες αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου Παναγιώτη Κουρουμπλή, Μαρίας Τριανταφύλλου και Γιώργου Βαρεμένου, και το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» τοιχοκολλήθηκαν τη νύχτα σε δρόμους του Αγρινίου.

Οπως αναφέρει το agriniopress, οι αφίσες έχουν κολληθεί σε τοίχους, στάσεις λεωφορείων και κάδους σκουπιδιών, στο κέντρο της πόλης και στις περιοχές του Αγίου Θωμά, της οδού Μαβίλλη, του Αγίου Χριστόφορου, καθώς και στην οδό Μακρή, με αφορμή τη σημερινή ψήφιση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αφίσα και με τον Γιώργο Βαρεμένο στο Αγρίνιο / Φωτογραφία: agriniopress

Να σημειωθεί ότι παρόμοιου περιεχομένου αφίσες έχουν κολληθεί σε πολλές ακόμη περιοχές της βόρειας, κυρίως, Ελλάδας.

«Ανδρείκελα και αρουραίοι»

Αμεση ήταν πάντως η αντίδραση του πρώην υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Απόψε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου αναρτήθηκαν φωτογραφίες και με το δικό μου πρόσωπο ως προδότη για αυτήν τη Συμφωνία. Αφού καταδικάσω αυτά που αναφέρθηκαν εις βάρος άλλων συναδέλφων, θέλω να καλέσω αυτά τα ανδρείκελα, αυτούς τους αρουραίους, να βγουν στο δημόσιο χώρο και να μιλήσουμε και για την οικογενειακή καταγωγή του καθενός» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, θυμίζοντας ότι η μητέρα του ήρθε από τον Πόντο, με σφαγμένο τον πατέρα και τον αδερφό της.

Tριανταφύλλου και Κουρουμπλής σε αφίσες σε στάση λεωφορείου / Φωτογραφία: agriniopress

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι «εγώ τολμώ να αναγνωρίσω με συνείδηση σε όλους τους Έλληνες έναν άδολο πατριωτισμό, ακόμα αν θέλετε και στους ακραίους. Όμως, όσοι γνωρίζουν ιστορία σε αυτόν τον τόπο -γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι, θα τολμήσω να πω, είναι ανιστόρητοι- ξέρουν ότι ο άδολος πατριωτισμός χρησιμοποιήθηκε από μυστικές εχθρικές δυνάμεις εις βάρος του τόπου. Εγώ λέω, λοιπόν, ότι αυτοί που έσφαζαν τους μακαριακούς, οι γριβικοί, πατριώτες ήταν, γιατί πίστευαν σε μία ιδέα, στην ένωση, πατριώτες και οι μακαριακοί. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να μπουν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πατριωτισμού κάποιων» σημείωσε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ