Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τρυφερό φιλί της μητέρας του λίγο πριν τον ημιτελικό στο Australian Open [βίντεο] - iefimerida.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τρυφερό φιλί της μητέρας του λίγο πριν τον ημιτελικό στο Australian Open [βίντεο]

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τρυφερό φιλί της μητέρας του λίγο πριν τον ημιτελικό στο Australian Open
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ημιτελικός του Australian Open ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ραφαέλ Ναδάλ ξεκίνησε (δείτε live την εξέλιξη του αγώνα από το iefimerida) και ο 20χρονος προσπαθεί για πρώτη φορά να περάσει σε τελικό Grand Slam.

Δίπλα στον Στέφανο Τσιτσιπά είναι όλη του η οικογένεια, η οποια και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πριν τον αγώνα με τον Ράφαελ Ναδάλ, η κάμερα του Australian Open κατέγραψε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον τενίστα και τη μητέρα του και την «ανέβασαν» στο Twitter.

A kiss from mum before he takes the court ?@StefTsitsipas #AusOpen pic.twitter.com/Y4PafKtMoU

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αρκετούς υποστηρικτές μέσα στο γήπεδο και μάλιστα ένας από αυτούς επέλεξε να ντυθεί σαν τον 20χρονο, φορώντας περούκα με μακρύ μαλλί και κορδέλα.

You haven't truly made it until someone impersonates you ?@StefTsitsipas #AusOpen pic.twitter.com/kMqSwGQI5n

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ