Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη Σμαράγδα Καρύδη και το αλκοόλ - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη Σμαράγδα Καρύδη και το αλκοόλ

 Θοδωρής Αθερίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον έρωτα, το πάθος του για το αλκοόλ αλλά και την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστές πορείες με τη Σμαράγδα Καρύδη μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, μίλησε σε συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ο δημοφιλής ηθοποιός είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη: «Πριν βρεθούμε ο ένας στον δρόμο του άλλου ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύουμε μια εποχή χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος».

Για τον έρωτα, ο Θοδωρής δήλωσε: «Είναι εφιαλτικό και εξαντλητικό να είσαι συνέχεια στη δίνη ενός πάθους, γιατί δεν έχεις σημείο αναφοράς σε τίποτε άλλο. Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή».

Τέλος, αναφερόμενος στον εθισμό του στο αλκοόλ είπε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο ( να πολεμήσω το πάθος μου με το αλκοόλ). Γι' αυτό και δεν έχω επιχειρήσει να κόψω ακόμη το άλλο μου πάθος, το τσιγάρο. Δεν επιχειρώ καν να μπω στη φάση της στέρησης. Έχω αφήσει και κάτι να με τρώει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ